Bärlauch Falafel

mit Hummus

wiiti Wält trifft Garte”
Bärlauch Falafel
mit Hummus
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 4 Personen
So gaht's
  • S’Pita-Brot chaufe oder sälbermache. Für d’Falafel, Kichererbse entweder über Nacht iilegge oder die us de Büchs neh und zämme mit Zwible, ordentlich Bärlauch, wenig Koriander und Peterli, wenig Chili, Salz, äsbiz Kreuzkümmel, ächli Mehl, ganz wenig Bachpulver und än Sprutz Limette-Saft zume feschte Brei püriere. Dänn chliini Bölleli drus forme und ächli rueh la. Spöter im Frittier-Öl schön knuschprig frittiere. Tomate in chliini Würfel schniide und vermische mit frischem, chlii ghacktem Peterli und Bärlauch. Würze mit äsbiz Limette-Saft, Honig, Salz und Pfäffer. Salat in dünni Streife schniide und alles zämme mit Natür-Joghurt und Hummus uf em Tisch parat stelle. Scho chas losgah mit Belegge und gnüsse
Das brucht's

Falafel

  • 2 Büchsen Kichererbsen
  • 1 Zwiebel
  • 1 Bund Bärlauch
  • frischer Koriander
  • frischer Peterli
  • wenig Chili
  • 1 TL Salz
  • 1/2 TL Kreuzkümmel
  • 2 EL Mehl
  • 1/2 TL Bachpulver
  • 1/2 Limetten Saft
  • Frittieröl

Beilagen

  • 3 Tomaten
  • frischer Peterli
  • frischer Bärlauch
  • 1/2 Limetten Saft
  • 1 TL Honig
  • Salz
  • Pfeffer
  • Eisbergsalat
  • Natürjoghurt
  • Hummus
  • Pita Brot
Vorbereiten 30 Min.
Kochen 5 Min.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Schon gewusst?

Das Buch zur Menu-Idee

Diese und viele weitere Menu-Ideen findest du in meinem Menu -Buch No. 2

Auch dieses Menu-Buch gibt Dir weitere Ideen für die schmackhafte, ehrliche und alltagstaugliche Familien-Küche.
Man kann nie genug Menu-Vorschläge besitzen für die verschiedensten Tage im Jahr.

Das könnte dir auch gefallen

Kommetare

Schreibe einen Kommentar