Basi­likum-Pesto

mit eme Sprutz Zitrone

gaht ganz schnäll”
Basi­likum-Pesto
mit eme Sprutz Zitrone
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 4 Personen
So gaht's
  • Piniekärnli churz i de heisse Bratpfanne ohni Öl ächli Farb übercho la. Basilikumblätter, de Chnobli und die abküehlete Pinichärnli in Mixer geh und zume Brei mixe. Dänn de Parmesan, s‘ Öl, än Sprutz Zitronesaft, Salz und Pfäffer zu der Masse geh und alles zämme mische. Scho fertig
Das brucht's
  • 50 g frische Basilikum
  • 30 g Pinienkernen
  • 2 Knoblizingge
  • 20 g Parmesan
  • 80 ml Olivenöl
  • ½ Zitrone Saft
  • Salz
  • Pfeffer
Vorbereiten 15 Min.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Das könnte dir auch gefallen

Kommetare