Gazpacho

mit Schlan­gen­brot

äs feins Summer-Süppli”
Gazpacho
mit Schlangenbrot
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 4 Personen
So gaht's
  • 4-5 Schiibe Wiissbrot ächli verschniide und in öppe 500 ml Boullion iiweiche. Zwieble, Chnobli, Peterli, Peparoni, Gurke in Würfel schniide und alles zämme mit 2 Büchse Pelati püriere. Alles ordentlich würze mit Salz, Pfäffer, wenig Tabasco, je än Sprutz Oliveöl, Ketschöp, Tomatepüree und villicht au ächli Creme fraiche drunder zieh. Schön chüehle und dänn zämme mit eme feine Schlangebrot gnüsse
Das brucht's
  • 4-5 Scheiben Weissbrot
  • 500 ml Boullion
  • 1 Zwiebel
  • 1-2 Knobli-Zinggen
  • 1 Bund Peterli
  • 1 Peparoni
  • 1 Gurke
  • 2 Büchsen Pelati
  • Salz
  • Pfeffer
  • wenig Tabasco
  • wenig Olivenöl
  • wenig Ketchup
  • 1 EL Tomatenpüree
  • 1 EL Creme fraiche
Vorbereiten 30 Min.
Kühlen 3 Stdn.
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