Kaiser­schmarrn

herr­lich fein”
Kaiser­schmarrn
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 2 Personen
So gaht's
  • Mehl, Milch, Eigäl, Salz und Zucker mitenand vermische. S’Eiwiss stiifschla und dänn au drunder zieh. Innere Bratpfanne Butter schmelze und d’Teigmischig guet abrötle. I vier Stuck teile, wände und au vo de andere Siite schön abrötle. Dänn mit zwei Gable das Ganze verrupfe, nochli brötle la, mit Puderzucker serviere und zämme mit eme Zwätschgekompott gnüsse
Das brucht's
  • 150 g Mehl
  • 2,5 dl Milch
  • 3 Eier
  • äsbiz Salz
  • ½ TL Zucker
  • 2 EL Butter
  • 1 TL Puderzucker
Vorbereiten 15 Min.
Kochen 10 Min.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Das könnte dir auch gefallen

Kommetare