Milch­riis

mit heisse Beeri

und alles isch wider guet”
Milch­riis
mit heisse Beeri
KATEGORIE:
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 4 Personen
So gaht's
  • Rundriis mit Milch, äsbiz Salz und mit em Mark vonere Vanillestange ufchoche. Immer ächli Rüehre und öppe 15 Minute chöcherle la. Nachane de Herd abstelle und mit zuehnem Deckel das Ganze öppe 15 Minute quelle la. Am Schluss no än Schnäffel Butter und än Esslöffel Zucker drunder zieh. Tüüfchüehler-Beeri zämme mit ächli Puderzucker no churz ufchoche und dänn alles zämme gnüsse
Das brucht's
  • 200 g Rundreis
  • 9 dl Milch
  • 1 Prise Salz
  • 1 Vanillestange
  • 1 EL Butter
  • 1 EL Zucker
  • 100 g Beeren gemischt
  • ½ EL Puderzucker
Kochen 15 Min.
quellen lassen 15 Min.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Das könnte dir auch gefallen

Kommetare

Schreibe einen Kommentar