Pita Brot

es duftet herr­lich”
Pita Brot
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 8 Stück
So gaht's
  • Hefe in Wasser uflöse und Mähl mit em Salz vermische. Dänn no Oliveöl zum Hefe-Wasser geh und alles mitenand zume schöne Teig vermische. Ordentlich knäte und dänn für öppe 2 Stund ruhe la. Us dem Teig 8 gliichgrossi Stuck schniide und zu chliine Chugle forme. Wider für öppe 30 Minute rueh la. Dänn us dene Chugle chliini Flade usrolle und die wieder ligge la für öppe 15 Minute. De Bachofe ordentlich ufheitze uf 250° inklusive em Bläch dine. Dänn die Teigfläde mit wenig Mähl bestäube, ufs heisse Bläch legge und es paar Minute warte bis disi schön ufgönd. Einmal churz umdreie und au no vo de andere Siite ächli brüüne la. Die Pita-Brot bruuched öppe 5 Minute Bachziit
Das brucht's
  • 10 g Hefe
  • 300 ml Wasser
  • 500 g Mehl
  • 2 TL Salz
  • 20 ml Olivenöl
Vorbereiten 30 Min.
Kochen 5 Min.
Teig gehen lassen 2 Stdn. 45 Min.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Schon gewusst?

Das Buch zur Menu-Idee

Diese und viele weitere Menu-Ideen findest du in meinem Menu -Buch No. 2

Auch dieses Menu-Buch gibt Dir weitere Ideen für die schmackhafte, ehrliche und alltagstaugliche Familien-Küche.
Man kann nie genug Menu-Vorschläge besitzen für die verschiedensten Tage im Jahr.

Das könnte dir auch gefallen

Kommetare

Schreibe einen Kommentar