½ Bluemekohl chlii-häxle und churz dämpfe. Dänn abchüehle la und würze mit Salz und Sushi-Essig.
Frische Thunfisch und Lachs (Sushi-Qualität), Gurke und Avocado in Streife schniide. De Sesam churz aröschte.
Für d’Füllig, Thunfisch us de Dose, ganz chlii gschnitteni Zwible, ½ Bund Peterli, 1 Becher Natür-Joghurt (zucker- und fettfrei), ganz wenig Wasabi-Paste, äsbiz Salz und än Sprutz Zitronesaft ordentlich mische und scho gahts los.
Uf eme Nori-Blatt gemäss Aaleitig schöni Sushi-Rolle rugele und mit eme scharfe Mässer in mundgrächti Stuck schniide. Am Schluss nochli Sesam drüber ströie. Edamame churz im süüdende Wasser zieh la und zämme mit Sojasoss, iigleitem Ingwer und Wasabi-Paste schlemme
Kommetare