Sushi

low carb

fascht känn Unterschiid”
Sushi
low carb
ERSTELLT VON:
Nicole Koller
Die Menu-Idee isch für öppe 2 Personen
So gaht's
  • ½ Bluemekohl chlii-häxle und churz dämpfe. Dänn abchüehle la und würze mit Salz und Sushi-Essig.
  • Frische Thunfisch und Lachs (Sushi-Qualität), Gurke und Avocado in Streife schniide. De Sesam churz aröschte.
  • Für d’Füllig, Thunfisch us de Dose, ganz chlii gschnitteni Zwible, ½ Bund Peterli, 1 Becher Natür-Joghurt (zucker- und fettfrei), ganz wenig Wasabi-Paste, äsbiz Salz und än Sprutz Zitronesaft ordentlich mische und scho gahts los.
  • Uf eme Nori-Blatt gemäss Aaleitig schöni Sushi-Rolle rugele und mit eme scharfe Mässer in mundgrächti Stuck schniide. Am Schluss nochli Sesam drüber ströie. Edamame churz im süüdende Wasser zieh la und zämme mit Sojasoss, iigleitem Ingwer und Wasabi-Paste schlemme
Das brucht's
  • ½ Blumenkohl
  • ½ TL Salz
  • 2 EL Sushi-Essig
  • 100 g Thunfisch Sushi-Qualität
  • 100 g Lachs Sushi-Qualität
  • ½ Gurke
  • 1 Avocado
  • 1 EL Sesam hell und dunkel
  • 1 Packung Nori-Blätter
  • eingelegter Ingwer
  • Wasabi-Paste
  • 500 g Edamame

Füllung

  • 1 Dose Thunfisch
  • 1 kleine Zwiebel
  • ½ Bund Peterli gehackt
  • 1 Becher Natür-Joghurt light
  • wenig Wasabi-Paste
  • wenig Salz
  • ½ Zitrone Saft
Vorbereiten 1 Std.
Kochen 10 Min.
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